“Beveiliging is een bijzonder vak. Het vergt technische kennis, 
maar ook een grote mate van discretie en betrouwbaarheid.
Als leverancier van beveiliging kom je immers bij mensen thuis, 
en help je hen hun meest kostbare bezittingen te beschermen.”

 

Stephane Kivit eigenaar Kivit Inbraakbeveiliging, erkend beveiligingsbedrijf aangesloten bij VEB en gediplomeerd voor VCA (Veiligheid, Gezondheid & Milieu)

Stephane Kivit zorgt er met z’n bedrijf Kivit Inbraakbeveiliging voor dat huizen en bedrijven vakkundig, discreet en met de juiste middelen worden beschermd.

Al toen ik op school zat trok het idee van beveiliging me aan. Na de MTS ben ik gaan werken als calculator en projectbegeleider bij een ijzerwaren handel. Daar verkreeg ik de juiste kennis van het hang- en sluitwerk. Toen de gelegenheid zich voordeed ben ik mijn eigen beveiligingsbedrijf gestart. “Met dit bedrijf bied ik bouwkundige beveiliging, de eerste barrière die een inbreker tegenkomt.”. Kivit inbraakbeveiliging is specialist met een erkenning voor zowel de woningbouw als voor bedrijfs-en schoolgebouwen. Je wordt daarop getoetst en gecontroleerd, dus je moet echt voldoende vakkennis hebben om dat aan te kunnen.

 

TIP

Inbrekers weten niet wat er binnen te halen valt. Je kunt wel een briefje ophangen met “hier valt niets te stelen", maar dat helpt niet. Gelegenheid maakt de dief. Als je hang- en sluitwerk niet in orde is dan heb je een probleem. Het klinkt heel cru, maar je moet gewoon beter beveiligd zijn dan je buurman. Inbrekers lopen en rijden vaak door de straat om te kijken wat ze daar aantreffen, waar ze het makkelijkst kunnen binnen komen. De gouden tip is natuurlijk om het te laten installeren door een vakman, en niet door een “handige klusjesman”. De “handige klusjesman” heeft niet de benodigde kennis en materialen om beveiligingsproducten op correcte wijze te installeren. Daar kom je pas achter wanneer het te laat is en dat is zonde van de investering.

inbraakbeveiliging in Heiloo